Om Kacab

KACAB Teknik AB erbjuder marknadens bredaste och bästa produktsortiment av krympslang, formgods, skyddsslang och buntband.
Genom ett nära samarbete med våra leverantörer anpassas ständigt vår produktutveckling till industrins önskemål.
Med hjälp av den senaste tekniken hos våra leverantörer i planerings- och produktionsledet minimeras tiden för att anpassa våra produkter till en monteringsfärdig vara.

Krympslang
KACABs krympslang är tillgänglig i en stor mängd material som är utvecklade för att operera i temperaturer mellan -75°C och +260°C i konstant arbetstemperatur. Slangarna kan vara tunn-, medium- eller tjockväggiga och levereras med eller utan limmad insida.
Alla standard krympslangar är flammhämmande eller självslocknande. De har en krympförmåga från 2:1 och upp till 6:1 och kan levereras i en mängd olika färger och storlekar (0.6 mm – 1500 mm).
Våra slangar varierar från ekonomiska, till högteknologiska, och är godkända enligt UL224/CSA och specificerade med en mängd olika MIL normer.
Produktkvalitet är vårt nyckelord. Alla våra produkter möter eller överträffar samtliga godkännanden/miljökrav som t ex RoHS, och där det är tillämpligt, UL, Mil, ASTM, VDE och Cenelec HD623 (för “LV joints kits”).

Vårt sortiment av krympslang innefattar:

  • Material: Polyolefin, PVC, Kynar®, Viton®, Teflon® och Elastomer
  • Tunnväggiga, med och utan lim
  • Mellantjockväggiga, med och utan lim
  • Tjockväggiga, med och utan lim
  • Militärspecificerade krympslangar
  • Mellanspännings krympslangar
  • Specialkrympslangar
    Halogenfria krympslangar

BUNTBAND
Vårt sortiment av buntband består av bland annat: standard Polyamid 6.6 (PA 66) buntband, värmebeständiga buntband, polypropen buntband, Tefzel® buntband, spårbara buntband, rostfra stålbuntband, öppningsbara buntband, märkbara buntband, Chassi buntband, Luftkonditionerings buntband och Thomas & Betts Ty-Raps®.

Vi tillhandahåller buntband för nästan alla applikationer!

Back to top